Fysioterapia

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jonka toimintaa valvovat aluehallintovirastot sekä VALVIRA. Fysioterapeutin ammatin harjoittaminen ja ammattinimikkeen käyttäminen edellyttävät fysioterapiatutkinnon suorittamista (AMK).

Fysioterapiamenetelmät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta pohjana on aina tutkimuksiin pohjautuva tieto eri menetelmistä ja niiden vaikuttavuudesta.

Fysioterapeutti Jenni Kettunen - palvelut Tampereen seudulla

Fysioterapeutti Jenni Kettunen palvelee Tampereen seudulla

Fysioterapian tavoite

Fysioterapian tavoitteena on ihmisen liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen. Liikkumisen ja toimintakyvyn häiriöiden taustalla voi olla monenlaisia tekijöitä. Häiriöitä voivat aiheuttaa esimerkiksi tapaturmat, leikkaukset tai kehon ylikuormittuminen yksipuolisen rasituksen myötä.

Myös raskaus ja synnytys tuovat mukanaan muutoksia naisen keholle ja haasteita tutulle tavalle liikkua ja toimia. Kun kipu, heikkous tai liikerajoitukset vaivaavat, tai on tunne siitä, että kehontuntemus tai -hallinta on hukassa, voi fysioterapia auttaa.

Asiakkaan yksilöllinen huomiointi on aina hyvän fysioterapian lähtökohta ja hoitosuunnitelma laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa. Ammattilaisen ohjauksessa kehon viestien tulkinta tulee tutummaksi, jolloin niihin on helpompi reagoida asianmukaisella tavalla. Tällä tavoin jokainen voi oppia hoitamaan omaa kehoaan ja antamaan ensiapua heti ensioireiden ilmetessä.

 

Neuvoja ja ohjausta voi ja kannattaakin hakea myös ennakkoon. Ennaltaehkäisevät toimenpiteet oman hyvinvoinnin tueksi auttavat selviytymään kehoa kuormittavista arkisista tilanteista sujuvammin.Jenni Kettunen, fysioterapeutti

Hinnasto

Fysioterapia ensikäynti 75 min                    75€

Fysioterapia 60 min                                      65€

Fysioterapia 45 min                                      55€

Fysioterapia 30 min                                     40€

Fysioterapia kotikäynnit 75min                   90€

(+ mahdolliset kilometrikorvaukset)

Lääkärin lähetteellä fysioterapiahinnoista vähennetään Kela:n taksan mukainen suorakorvaus

 

Syksyllä 2019 pienryhmätunnit (Pilates, FlowJooga ja Kehonhuolto) järjestetään kurssimuotoisesti

Pilates- ja joogakurssit 6x                              96

Pilates- ja joogakurssit 5x                             80€

Pilates- ja jooga kertakäynti                          20€

 

Kehonhuoltokurssi 6x                                     72€

Kehonhuoltokurssi 5x                                     60€

Mahdollisen poissaolon voi korvata jollain toisella käynnissä olevalla viikkotunnilla tai jokaisen kurssin jälkeen toteutuvalla seuraavan viikon extrakerralla. Varmistathan paikkasi korvauskäynnille varaamalla sen etukäteen, kiitoksia!

Vauvahieronta 60 min                    60€

Muistathan siirtää tai peruuttaa fysioterapia-aikasi viimeistään 24 tuntia ennen aikasi alkamista, niin joku toinen voi hyödyntää sen. Kiitos! Peruuttamattomista käynneistä laskutetaan käyntihinta.