Henkilöstö

Mobiili Fysioterapian terapeutit

Fysioterapeutti Jenni Kettunen

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2009. Valmistumisen jälkeen tein hetken aikaa töitä sairaalamaailmassa saaden tärkeää oppia ortopedisten operaatioiden akuuttivaiheen kuntoutuksesta. Sairaalasijaisuuden jälkeen olen tehnyt tähänastisen päätyöni yksityisellä puolella auttaen asiakkaita erilaisissa tuki- ja liikuntaelinten vaivoissa.

Oman yrityksen perustaminen muhi mielessä pitkään ja tähän tarjoutui hieno mahdollisuus kesällä 2018, jolloin Mobiili Fysioterapia avasi ovensa Kangasalla. Saman vuoden syksystä lähtien Mobiili Fysioterapian palveluita on ollut saatavilla myös Pirkkalassa, kun yhteistyö Terveyspisteen kanssa alkoi.

Oman lapsen syntyminen ja äidiksi tuleminen on tuonut uudenlaista perspektiiviä niin henkilökohtaiseen elämään, kuin työelämäänkin. Tuki- ja liikuntaelin puolen koulutusten lisäksi olenkin hakenut lisäoppia äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan sekä vauvahierontaan liittyen, jotta voisin entistä paremmin palvella myös Äitejä ja Vauvoja tärkeässä elämänvaiheessa.

Osallistun ammatillisiin lisäkoulutuksiin aina kun se vaan on mahdollista, jotta voisin palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Teen tätä työtä koko sydämelläni ja suurella ilolla. On hienoa nähdä, kun ihmisessä tapahtuu oivallus, mikä on avain muutokseen. Paras palkka on, kun asiat alkavat loksahdella paikoilleen ja positiiviset asiat alkavat tulla haasteiden tilalle.

Lupaan olla auttamassa ja kannustamassa niin että Sinä voisit paremmin. Lämpimästi tervetuloa!

(Olen äitiyslomalla 15.8.2019 alkaen, äitiysloman sijaisena Hanna Jokinen 20.8.2019 alkaen).

 

Fysioterapeutti Hanna Jokinen

Fysioterapeutti Hanna Jokinen | Mobiili Fysioterapia & Pilates • KangasalaValmistuin fysioterapeutiksi 2003. Olen tehnyt pitkän työurani julkisella puolella, pääosin terveyskeskusmaailmassa. Nyt on aika kokeilla siipiään sivutoimisena yrittäjänä myös yksityispuolen fysioterapeuttina.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia on erikoisalani ja sillä saralla olen saanut tehdä töitä äitien osalta vuodesta 2009 ja lantionpohjan fysioterapiaa vuodesta 2012.

Lisäksi minulla on erittäin monipuolinen työkokemus tuki- ja liikuntaelinpotilaiden fysioterapiasta, kipupotilaiden fysioterapiasta, neurologisesta fysioterapiasta sekä koululaisten fysioterapiasta. Työhöni on kuulunut sekä yksilöfysioterapiaa että ryhmäkuntoutusta.

Omien kolmen lapseni myötä raskauksien, synnytysten ja lapsiarjen tilanteet ovat konkretisoituneet ja tuoneet myös ammattiini lisää syvyyttä. Kouluttaudun jatkuvasti, jotta voin palvella potilaita ja asiakkaita uusimman tutkimustiedon mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. On suuri ilo huomata, kuinka pienillä keinoilla voi saada aikaan isoja muutoksia.

Suurin työni innoittaja on ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi. Sinä olet itsesi paras asiantuntija, ammattilaisena haluan olla auttamassa Sinua löytämään parhaimmat keinosi oman hyvinvointisi parantamiseksi.

Vastaanotto sopimuksen mukaan ti, ke ja pe iltaisin 20.8.2019 alkaen.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestillä.

fysio.hannajokinen@gmail.com
Puh. 040 7561 485


Ryhmien ohjaajat

Aino Palomäki, fysioterapeuttiopiskelija

Fysioterapeuttiopiskelija Aino Palomäki | Mobiili Fysioterapia & Pilates • KangasalaOlen fysioterapeuttiopiskelija ja innokas pilatesharrastaja. Tapaat minut Mobiili Fysioterapian Pilates- ja kehonhuoltotunneilla.

Opinnoissani huomasin kuinka fysioterapiassa ohjataan asiakkaille paljon itselle pilateksesta tuttuja liikkeitä. Halusin päästä syventämään ohjausosaamistani ja niinpä suoritin keväällä 2019 PhysioPilates tasoI-koulutuksen.

Pidän pilateksen tarkkuudesta liikkeiden suorittamisessa ja samanaikaisesti sen lempeydestä ja rauhallisuudesta. Tunnin jälkeen olo on samaan aikaan hyvin vahva ja hyvin rauhallinen. Tunneillani tahdon välittää tätä samaa rauhaa lempeiden ja hallittujen liikkeiden myötä.

Olen tunneilla Sinua varten, auttamassa ja kannustamassa löytämään Sinun kehollesi parhaiten sopivan tavan liikkua.

Perheeseeni kuuluvat mieheni, kaksi lastamme sekä kultainennoutaja. Pidän pitkistä metsälenkeistä koiramme kanssa, koko perheen eväsretkistä sekä lukemisesta. Aiemmalta ammatiltani olen klinikkaeläintenhoitaja eli olen hoitanut eläimiä eläinlääkäriasemilla. Minulla on myös useampien vuosien kokemus kuntojumppien sekä venyttelytuntien ohjauksesta kansalais- ja työväenopistoissa.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni.

Sini Saloniemi, fysioterapeuttiopiskelija

Fysioterapeuttiopiskelija Sini Saloniemi | Mobiili Fysioterapia & Pilates • KangasalaOlen Mobiili Fysioterapian lämmin uusi kasvo ja tapaat minut pilates- ja kehonhuoltotunneilla. Tunneillani lähdetään liikkeelle siitä missä oikeasti ollaan. Ajatuksena on hakea kehoon tukea, elinvoimaisuutta, rentoutta sekä iloita liikkeen voimasta. Inspiraatio, kehon kuunteleminen ja hengityksen havainnointi ovat tärkeitä komponentteja ohjauksessani.

Fysioterapiakoulutuksen myötä kiinnostukseni ihmisen psykofyysistä hyvinvointia kohtaan on vain voimistunut enemmän. Liikkeen dynaamisuuden ja rentouden erottaminen ja siihen hengityksen yhdistäminen omassa kehossa on isoja aavistuksia, joita tunneillani voi harjoitella.

Itselleni liike on aina ollut elämäntapa; tapa ymmärtää itseänsä, ympäröivää maailmaa ja olla yhteydessä muihin ihmisiin. Pilatesta olen harrastanut lähes kymmenen vuotta. Matkailun myötä kokemusta eri ohjaajista ja tunneista on kertynyt paljon vuosien varrella. Aktiivinen oma harjoittelu on antanut ainutlaatuista kokemusta eri liikkeistä, joka avustaa minua ohjaustyössäni.

Oma vahva kokemuksen on, että pilates- ja kehontuntemuksen harjoittaminen herkistää tietoisuutta ja itsetuntemusta. Näillä voidaan luoda pohja kehon oikealle käyttämiselle sekä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Olen suorittanut PhysioPilates taso I-koulutuksen keväällä 2019 sekä ensimmäisen tason spiraalistabilaatiokoulutuksen. Ohjaukseni tavoitteena on auttaa asiakkaita kohtaamaan oma vastarintansa, jota tapahtuu neljällä eri tasolla: henkisellä, motorisella, sosiaalisella sekä kudosten rakenteessa.

Tietoinen, läsnäoleva sekä laadukas harjoittelu antaa mahdollisuuden tutustua kaikkiin näihin osa-alueisiin ja sitä kautta parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sofia Ikineva, liikunnan ohjaaja (AMK), fysioterapeuttiopiskelija

Liikunnanohjaaja Sofia Ikineva | Mobiili Fysioterapia & Pilates • KangasalaOlen fysioterapeuttiopiskelija, joogaopettaja, kalliokiipeilijä ja Mobiili Fysioterapian yksi uusimmista ohjaajavahvistuksista.

Lähestyn fysioterapiaa liikkeen kautta. Liikkeestä on muotoutunut minulle se luonnollisin tapa työskennellä ihmisten kanssa. Haluan auttaa ihmisiä voimaan kehoissaan paremmin, oli sitten kyse kivun hallinnasta taikka suorituskyvyn parantamisesta.

Liike on merkinnyt minulle elämäni aikana monia eri asioita. Se on ollut itsensä ilmaisua, luovuutta, liikkumisen riemua ja onnistumisen kokemuksia. Joskus mielen syövereistä kumpuavien höyryjen purkamista. Liike on myös koetellut.

Tanssin kymmenisen vuotta balettia, mikä opetti mutta myös haastoi kehoa. Sittemmin löysin kiipeilyn monessa eri muodossa; kallion seinämällä, kivillä, vuoristossa ja kiipeilyhallien seinillä. Kiipeily on myös innostanut kokeilemaan siipiäni urheilijana ja olen päässyt haastamaan itseäni kilpakiipeilyn SM-tasolla.

Joogan pariin löysin kymmenisen vuotta sitten. Joogaharrastus on ollut mukana elämässäni milloin kehoa huoltaen ja vahvistaen, milloin rauhoittaen ja eheyttäen. Olen saanut joogan avulla syvemmän ymmärryksen mielen ja kehon välisestä tasapainosta.

Innostuin joogaopettajakoulutuksesta saadakseni tietoa ja taitoa, kuinka voisin joogan avulla auttaa muita.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni.