Henkilöstö

Mobiili Fysioterapian terapeutit

Fysioterapeutti, Mobiili Fysioterapian yrittäjä Jenni Kettunen

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2009. Valmistumisen jälkeen tein hetken aikaa töitä sairaalamaailmassa saaden tärkeää oppia ortopedisten operaatioiden akuuttivaiheen kuntoutuksesta. Sairaalasijaisuuden jälkeen olen tehnyt tähänastisen päätyöni yksityisellä puolella auttaen asiakkaita erilaisissa tuki- ja liikuntaelinten vaivoissa.

Oman yrityksen perustaminen muhi mielessä pitkään ja tähän tarjoutui hieno mahdollisuus kesällä 2018, jolloin Mobiili Fysioterapia avasi ovensa Kangasalla. Saman vuoden syksystä lähtien Mobiili Fysioterapian palveluita on ollut saatavilla myös Pirkkalassa, kun yhteistyö Terveyspisteen kanssa alkoi.

Omien lasten syntyminen ja äidiksi tuleminen on tuonut uudenlaista perspektiiviä niin henkilökohtaiseen elämään, kuin työelämäänkin. Tuki- ja liikuntaelin puolen koulutusten lisäksi olenkin hakenut lisäoppia äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan sekä vauvahierontaan liittyen, jotta voisin entistä paremmin palvella myös Äitejä ja Vauvoja tärkeässä elämänvaiheessa.

Osallistun ammatillisiin lisäkoulutuksiin aina kun se vaan on mahdollista, jotta voisin palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Teen tätä työtä koko sydämelläni ja suurella ilolla. On hienoa nähdä, kun ihmisessä tapahtuu oivallus, mikä on avain muutokseen. Paras palkka on, kun asiat alkavat loksahdella paikoilleen ja positiiviset asiat alkavat tulla haasteiden tilalle.

Palvelen fysioterapia-asiakkaita Mobiili Fysioterapiassa Kangasalla tällä hetkellä aina maanantaisin ja tiistaisin. Keskiviikkoisin vastaanotto on Pirkkalan Terveyspisteellä. Loppuviikon päivät olen pyhittänyt vielä toistaiseksi kotipäiviksi ja perheen yhteiseksi ajaksi. Yksilöfysioterapian lisäksi pilatestuntien ohjaaminen on ollut ihana osa työtäni jo vuodesta 2012 lähtien. Tällä hetkellä pääset nauttimaan ohjaamistani pilatestunneista Mobiili Fysioterapiassa aina maanantai- ja tiistai-iltaisin.

Lupaan olla auttamassa ja kannustamassa niin että Sinä voisit paremmin. Lämpimästi tervetuloa!

Joko olet huomannut uuden nettiajanvarausmahdollisuuden? Pääset varamaan aikoja fysioterapiaan Kangasalle helposti kotisivuiltamme löytyvän ajanvarauslinkin kautta. Sähköinen ajanvaraus Pirkkalan Terveyspisteelle löytyy Terveyspisteen nettisivuilta, jonne pääset helposti tämän linkin kautta www.terveyspiste.net. Jos sopivaa aikaa ei löydy tai haluat varata ajan kotikäynnille, autan Sinua mielelläni puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

 

 


Ryhmien ohjaajat

Aino Palomäki, fysioterapeuttiopiskelija

Fysioterapeuttiopiskelija Aino Palomäki | Mobiili Fysioterapia & Pilates • KangasalaOlen fysioterapeuttiopiskelija ja innokas pilatesharrastaja. Tapaat minut Mobiili Fysioterapian pilatestunneilla aina maanantaisin ja sunnuntaisin.

Opinnoissani huomasin kuinka fysioterapiassa ohjataan asiakkaille paljon itselle pilateksesta tuttuja liikkeitä. Halusin päästä syventämään ohjausosaamistani ja niinpä suoritin keväällä 2019 PhysioPilates tasoI-koulutuksen.

Pidän pilateksen tarkkuudesta liikkeiden suorittamisessa ja samanaikaisesti sen lempeydestä ja rauhallisuudesta. Tunnin jälkeen olo on samaan aikaan hyvin vahva ja hyvin rauhallinen. Tunneillani tahdon välittää tätä samaa rauhaa lempeiden ja hallittujen liikkeiden myötä.

Olen tunneilla Sinua varten, auttamassa ja kannustamassa löytämään Sinun kehollesi parhaiten sopivan tavan liikkua.

Perheeseeni kuuluvat mieheni, kaksi lastamme sekä kultainennoutaja. Pidän pitkistä metsälenkeistä koiramme kanssa, koko perheen eväsretkistä sekä lukemisesta. Aiemmalta ammatiltani olen klinikkaeläintenhoitaja eli olen hoitanut eläimiä eläinlääkäriasemilla. Minulla on myös useampien vuosien kokemus kuntojumppien sekä venyttelytuntien ohjauksesta kansalais- ja työväenopistoissa.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni.


Saara Laasanen, fysioterapeutti, jooga-ohjaaja

Olen aikuisen naisen ikään ehtinyt elämän ihmettelijä. Liikunta ja liike eri muodoissaan on aina kuulunut elämääni. Tunnen elämän virran voimakkaimmin itsessäni, kun saan sopivasti haastaa kehoani ja taitojani. Samalla tavoitan yhteyden itseeni ja hetken kaikki on selkeää.

Olen Kangasalan tyttöjä. Aloitin jumppaurani jo abivuonna aerobic´ä linja-autoaseman kellarikerroksen Gym:llä. Uskon, että tuon ajan hyvät kokemukset toimivat impulssina uravalinnalle. Opiskelin fysioterapeutiksi. Yksilöfysioterapian rinnalla on kulkenut useamman vuoden ajan ryhmäliikunnan ohjaus. Muutama vuosi sitten koin suurta tarvetta uudistumiselle. Jooga alkoi kutsua luokseen. Heittäytyminen ryhmäliikunnan selkeistä struktuureista luovempaan tapaan liikkua ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä – kokemus. Aluksi harjoittelu nosti pintaan tummia sävyjä ja epämääräistä ahdistusta. Jotenkin ymmärsin, että joogaharjoittelu voisi olla väylä, jota kautta edetä elämässä seuranneissa haasteissa hiljalleen eteenpäin. Ja tällä polulla kuljen edelleen. Täydellisen keskeneräisenä, mutta juuri sellaisena kuin nyt on hyvä.

Tavoitteenani on olla turvallinen ja inspiroiva joogaohjaaja. Tunnilleni voit tulla täysin oman itsenäsi. Huomioin jokaisen yksilöllisesti, eivätkä tuki- ja liikuntaelinvaivat ole este harjoittelulle. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle.

 


Sini Saloniemi, fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja

Fysioterapeuttiopiskelija Sini Saloniemi | Mobiili Fysioterapia & Pilates • KangasalaOlen Mobiili Fysioterapian PhysioPilates-ohjaaja ja tapaat minut jatkossa verkon kautta tapahtuvilla etäpilatestunneilla. Tunneillani lähdetään liikkeelle siitä missä oikeasti ollaan. Ajatuksena on hakea kehoon tukea, elinvoimaisuutta, rentoutta sekä iloita liikkeen voimasta. Inspiraatio, kehon kuunteleminen ja hengityksen havainnointi ovat tärkeitä komponentteja ohjauksessani.

Fysioterapiakoulutuksen myötä kiinnostukseni ihmisen psykofyysistä hyvinvointia kohtaan on vain voimistunut enemmän. Liikkeen dynaamisuuden ja rentouden erottaminen ja siihen hengityksen yhdistäminen omassa kehossa on isoja aavistuksia, joita tunneillani voi harjoitella.

Itselleni liike on aina ollut elämäntapa; tapa ymmärtää itseänsä, ympäröivää maailmaa ja olla yhteydessä muihin ihmisiin. Pilatesta olen harrastanut lähes kymmenen vuotta. Matkailun myötä kokemusta eri ohjaajista ja tunneista on kertynyt paljon vuosien varrella. Aktiivinen oma harjoittelu on antanut ainutlaatuista kokemusta eri liikkeistä, joka avustaa minua ohjaustyössäni.

Oma vahva kokemuksen on, että pilates- ja kehontuntemuksen harjoittaminen herkistää tietoisuutta ja itsetuntemusta. Näillä voidaan luoda pohja kehon oikealle käyttämiselle sekä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Olen suorittanut PhysioPilates taso I-koulutuksen keväällä 2019 sekä ensimmäisen tason spiraalistabilaatiokoulutuksen. Ohjaukseni tavoitteena on auttaa asiakkaita kohtaamaan oma vastarintansa, jota tapahtuu neljällä eri tasolla: henkisellä, motorisella, sosiaalisella sekä kudosten rakenteessa.

Tietoinen, läsnäoleva sekä laadukas harjoittelu antaa mahdollisuuden tutustua kaikkiin näihin osa-alueisiin ja sitä kautta parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.


Sofia Ikineva, liikunnan ohjaaja (AMK), fysioterapeuttiopiskelija (äitiyslomalla)

Liikunnanohjaaja Sofia Ikineva | Mobiili Fysioterapia & Pilates • KangasalaOlen fysioterapeuttiopiskelija, joogaopettaja, kalliokiipeilijä ja Mobiili Fysioterapian yksi uusimmista ohjaajavahvistuksista.

Lähestyn fysioterapiaa liikkeen kautta. Liikkeestä on muotoutunut minulle se luonnollisin tapa työskennellä ihmisten kanssa. Haluan auttaa ihmisiä voimaan kehoissaan paremmin, oli sitten kyse kivun hallinnasta taikka suorituskyvyn parantamisesta.

Liike on merkinnyt minulle elämäni aikana monia eri asioita. Se on ollut itsensä ilmaisua, luovuutta, liikkumisen riemua ja onnistumisen kokemuksia. Joskus mielen syövereistä kumpuavien höyryjen purkamista. Liike on myös koetellut.

Tanssin kymmenisen vuotta balettia, mikä opetti mutta myös haastoi kehoa. Sittemmin löysin kiipeilyn monessa eri muodossa; kallion seinämällä, kivillä, vuoristossa ja kiipeilyhallien seinillä. Kiipeily on myös innostanut kokeilemaan siipiäni urheilijana ja olen päässyt haastamaan itseäni kilpakiipeilyn SM-tasolla.

Joogan pariin löysin kymmenisen vuotta sitten. Joogaharrastus on ollut mukana elämässäni milloin kehoa huoltaen ja vahvistaen, milloin rauhoittaen ja eheyttäen. Olen saanut joogan avulla syvemmän ymmärryksen mielen ja kehon välisestä tasapainosta.

Innostuin joogaopettajakoulutuksesta saadakseni tietoa ja taitoa, kuinka voisin joogan avulla auttaa muita.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni.


Tuula Torkkeli, fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja

Mobiili Fysioterapian ohjaustiimi sai vahvistusta tammikuussa 2020, kun torstain pilatesryhmän vetäjänä aloitti Tuula Torkkeli. Tuula on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1980 ja tehnyt ansiokkaan työuransa lasten fysioterapian parissa. Terapiatyön lisäksi Tuula on toiminut paljon myös kouluttajana lasten fysioterapiaan ja liikuntaan liittyvissä asioissa.

Lasten lisäksi Tuulan elämään on aina kuulunut vahvasti myös tanssi, mitä hän on myös ohjannut koko aikuisiän niin nuorille kuin aikuisillekin. Tuula on monelle tuttu Kangasalan naisvoimistelijoista, minkä riveissä hän on vaikuttanut viimeiset 20 vuotta.

Pilatekseen Tuula on tutustunut 10 vuotta sitten ja huomasi nopeasti, kuinka hyvin pilatesharjoittelu sopii tanssin rinnalle. Pilatesharrastustaan Tuula on syventänyt syksyn 2019 aikan Suomen Terveysliikuntainstituutin järjestämässä PhysioPilates-koulutuksessa ja nyt tämä idearikas ohjaaja pääsee heittäytymään pilateksen maailmaan PhysioPilates-ryhmän ohjaajana.

Tuulan tunneilla keskitytään rauhassa pilateksen pääperiaatteisiin. Harjoitteet tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, ja samalla nautiskellen Tuulan luomasta lämpimästä ja positiivisesta ilmapiiristä.